{ "title": "Çanak Enginar", "image": "https://www.enginar.gen.tr/images/Canak-Enginar-55814.jpg", "date": "19.01.2024 23:49:56", "author": "emine kedici", "article": [ { "article": "Çanak enginar; diğer sebzelerden farklı bir görünüme sahiptir. Misafirlerine şık ve sağlıklı bir yemek hazırlamak isteyenlere için çanak enginar iyi bir alternatif olabilir. Ben çocukluğumda pazarda gördüğüm enginarın mantar olduğunu düşünürdüm. Daha sonra yemeye alıştığım bu lezzeti önceden keşfedememiş olmak benim açımdan bir şanssızlıktır. Çanak enginar pazar ve marketlerde soyulmuş, ayıklanmış olarak pişirmeye hazır vaziyette satılmaktadır. Size düşen tek şey enginarı hangi malzemeleri kullanarak pişirmeye karar vermektir. Enginar çanağını zeytinyağlı yapmak isterseniz haşlanmış sebzelerden yararlanabilirsiniz. Fakat etle aranız iyiyse kıyma ve havuç kullanarak hazırlayacağınız garnitürü de deneyebilirsiniz. Çanak enginar için sizinle farklı bir tarif paylaşmak istiyorum. Şimdiden herkese kolay gelin.