Enginarı dondurucuda saklamak gerçekten önemli bir konu. Ben de enginarları dondurmayı düşündüğümde, blanşlama işleminin neden bu kadar kritik olduğunu merak etmiştim. Acaba bu işlem, enginarın besin değerini nasıl etkiliyor? Ayrıca, dondurduğum enginarları kullanırken en iyi yöntemlerin neler olduğunu da öğrenmek isterim. Sizce en lezzetli sonuçlar için hangi pişirme yöntemini tercih etmeliyim?
Enginarı dondurucuda saklamak gerçekten önemli bir konu. Ben de enginarları dondurmayı düşündüğümde, blanşlama işleminin neden bu kadar kritik olduğunu merak etmiştim. Acaba bu işlem, enginarın besin değerini nasıl etkiliyor? Ayrıca, dondurduğum enginarları kullanırken en iyi yöntemlerin neler olduğunu da öğrenmek isterim. Sizce en lezzetli sonuçlar için hangi pişirme yöntemini tercih etmeliyim?
Cevap yaz