Enginarlı meze tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok lezzetli görünüyor! Enginarların temizlenmesi ve pişirilmesi aşamaları oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Limon suyu ile kararmasını önlemek harika bir fikir. Pişirme süresinin 20-25 dakika olması da oldukça pratik. Zeytinyağı ve maydanoz ile süslenmesi, görselliği artırmış. Akdeniz mutfağını seviyorum, bu tarifle misafirlerime şık bir aperatif sunabilirim. Sizce enginarlı mezeyi hazırlarken başka hangi baharatlar eklemeyi önerirsiniz?
Enginarlı meze tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok lezzetli görünüyor! Enginarların temizlenmesi ve pişirilmesi aşamaları oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Limon suyu ile kararmasını önlemek harika bir fikir. Pişirme süresinin 20-25 dakika olması da oldukça pratik. Zeytinyağı ve maydanoz ile süslenmesi, görselliği artırmış. Akdeniz mutfağını seviyorum, bu tarifle misafirlerime şık bir aperatif sunabilirim. Sizce enginarlı mezeyi hazırlarken başka hangi baharatlar eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz