Enginar pişirmek için gereken süre hakkında ne düşünüyorsunuz? Haşlama yöntemiyle 25-40 dakika pişirilmesi gerektiğini, taze bir enginarın pişirme süresini kısalttığını öğrendiğimde bu konuda biraz endişelenmiştim. Sizin için enginar pişirirken en etkileyici yöntem hangisi oldu? Özellikle buharda pişirmenin lezzeti kaybettirmediği anlamına geliyor gibi görünüyor. Kızartmanın sağlıklı bir seçenek olmadığı ifade ediliyor; bu konuda farklı bir görüşünüz var mı? Enginarların kararmaması için limonlu su kullanmanın iyi bir fikir olduğunu düşündünüz mü? Sırası geldiğinde tuzun ne zaman eklenmesi gerektiği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Enginar pişirmek için gereken süre hakkında ne düşünüyorsunuz? Haşlama yöntemiyle 25-40 dakika pişirilmesi gerektiğini, taze bir enginarın pişirme süresini kısalttığını öğrendiğimde bu konuda biraz endişelenmiştim. Sizin için enginar pişirirken en etkileyici yöntem hangisi oldu? Özellikle buharda pişirmenin lezzeti kaybettirmediği anlamına geliyor gibi görünüyor. Kızartmanın sağlıklı bir seçenek olmadığı ifade ediliyor; bu konuda farklı bir görüşünüz var mı? Enginarların kararmaması için limonlu su kullanmanın iyi bir fikir olduğunu düşündünüz mü? Sırası geldiğinde tuzun ne zaman eklenmesi gerektiği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz