Enginar kalbi tarifini okuduğumda, gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Enginarın iç kısmının bu kadar lezzetli olduğunu bilmiyordum. Tarifteki adımları takip ederek, evde bu lezzeti denemek istiyorum. Özellikle enginarların haşlanması ve ardından marinasyon süreci dikkatimi çekti. Sizce bu tarifin yanına hangi tür mezeleri eklemek daha uygun olur? Ayrıca, enginar kalbini soğuk servis etmenin lezzetini artıracak başka önerileriniz var mı?
Enginar kalbi tarifini okuduğumda, gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Enginarın iç kısmının bu kadar lezzetli olduğunu bilmiyordum. Tarifteki adımları takip ederek, evde bu lezzeti denemek istiyorum. Özellikle enginarların haşlanması ve ardından marinasyon süreci dikkatimi çekti. Sizce bu tarifin yanına hangi tür mezeleri eklemek daha uygun olur? Ayrıca, enginar kalbini soğuk servis etmenin lezzetini artıracak başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz