Bu portakallı zeytinyağlı enginar tarifini okuyunca, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Enginarları hazırlarken limonlu su kullanmak çok mantıklı, kararmasını önlemek için harika bir yöntem. Portakal kabuğu ve suyu ile zeytinyağını birleştirip enginarların üzerine eklemek, yemeğe farklı bir aroma katacak gibi görünüyor. Ayrıca, pişirme süresinin enginarların yumuşamasına bağlı olması da pratik bir detay. Servis önerileri arasında taze dereotu ile sunmak, yemeğin ferah bir tat kazanmasını sağlayacak gibi. Acaba bu tarifi denedikten sonra hangi yan yemeklerle servis etsem daha iyi olur?
Bu portakallı zeytinyağlı enginar tarifini okuyunca, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Enginarları hazırlarken limonlu su kullanmak çok mantıklı, kararmasını önlemek için harika bir yöntem. Portakal kabuğu ve suyu ile zeytinyağını birleştirip enginarların üzerine eklemek, yemeğe farklı bir aroma katacak gibi görünüyor. Ayrıca, pişirme süresinin enginarların yumuşamasına bağlı olması da pratik bir detay. Servis önerileri arasında taze dereotu ile sunmak, yemeğin ferah bir tat kazanmasını sağlayacak gibi. Acaba bu tarifi denedikten sonra hangi yan yemeklerle servis etsem daha iyi olur?
Cevap yaz