Kabuklu enginarı saklamak için en uygun yöntemleri öğrenmek çok faydalı oldu. Özellikle soğuk ve nemli bir ortamda tutmanın önemini vurgulamanız dikkatimi çekti. Dondurma ve asitleme gibi yöntemler de oldukça pratik görünüyor. Sizce en çok hangi saklama yöntemiyle taze kalması daha kolay? Kendi tecrübelerinizden yola çıkarak bu konuda yardımcı olabilecek başka önerileriniz var mı?
Kabuklu enginarı saklamak için en uygun yöntemleri öğrenmek çok faydalı oldu. Özellikle soğuk ve nemli bir ortamda tutmanın önemini vurgulamanız dikkatimi çekti. Dondurma ve asitleme gibi yöntemler de oldukça pratik görünüyor. Sizce en çok hangi saklama yöntemiyle taze kalması daha kolay? Kendi tecrübelerinizden yola çıkarak bu konuda yardımcı olabilecek başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz